KIRŞEHİR / MERKEZ - Yüceer Ortaokulu

Yüceer Ortaokulu

AHİEVRAN MAH. 658. SK. YÜCEER ORTAOKULU NO 2 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü bireyler yetiştirmektir. sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, Katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve Laik
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
Güncelleniyor
Şehir İçi Dolmuşlar